top of page

Kom in actie voor gezinnen in Cambodja

COLT is afhankelijk van sponsoren, donaties en vrijwilligers. Om de doelstellingen van COLT te realiseren en om kinderen een eerlijke kans te bieden op een goede toekomst hebben wij jouw hulp nodig. Wat kun jij doen?  

Maandelijkse donaties zijn essentieel om de continuïteit van COLT te waarborgen. Door een vaste maandelijkse bijdrage geef je kinderen en hun families een kans op een beter bestaan. Vanaf 5 euro per maand zorg je ervoor dat een kind genoeg te eten heeft. Meer weten? Download de flyer

 

Direct doneren? Dat kan via je PayPal account of creditcard. 

Gift Sack

COLT is op zoek naar 100 leden voor de Club van 100. Alle leden doneren 1x per jaar 100 euro (of meer) aan COLT. De donaties worden ingezet voor de ontwikkeling van kinderen en hun families. Kom jij erbij? Je kunt alleen lid worden, maar ook samen met je sportteam, klasgenoten of collega's. Meer weten? Lees verder of download de flyer.

Direct aanmelden voor de Club van 100? Vul het aanmeldformulier in.

alfabet

COLT betaalt de studiekosten voor jongeren die middelbaar-, beroeps- of hogeronderwijs volgen. De kosten bedragen gemiddeld € 300,- tot € 350,- voor een studiejaar. Wil je voor donatie doen voor onderwijs vermeld dit bij de overboeking. 

Organiseer een actie

Help COLT door een sponsoractie te organiseren. Denk aan een rommelmarkt, sponsorloop, benefietavond. Door de jaren heen hebben veel vrijwilligers mooie acties georganiseerd. Deze vermelden wij in onze nieuwsbrief en op onze Facebook-pagina. 

Zet jezelf in als vrijwilliger en draag je steentje bij in ons community centrum. Denk aan werkzaamheden als lesgeven, sportactiviteiten organisatie, hand- en spandiensten uitvoeren en assistentie verlenen in het kinderdagverblijf of de medische kliniek. Meer weten? Lees verder.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een eenmalige gift te doen op onze COLT rekening. Doneer via de button rechtsboven (via PayPal) of maak een bedrag over rekeningnummer NL81 RABO 0120 024 942 t.n.v. COLT Cambodja. BIC code RABONL2U

*COLT is een ANBI stichting waardoor uw maandelijkse donatie aftrekbaar is van de belasting.

Sponsoren BEDANKT

De steun van sponsoren is onmisbaar om alle activiteiten te kunnen blijven uitvoeren. Onderstaande sponsoren hebben ons door de jaren heen op verschillende manieren ondersteund. Dankzij hun support, en de steun van vele anderen, kon COLT activiteiten ontwikkelen en ons belangrijke werk voortzetten. 

Youth Academy.jpg
Gymnasium.png
Achmea.png
Rabobank.jpg
ASN Bank.png
Wilde ganzen.jpg
GG Badge.png
bottom of page