Sponsor COLT

Waar COLT in 2005 oorspronkelijk begon als kinderopvang, hebben wij nu een nieuwe aanpak omarmd waarbij kinderen worden ondersteund binnen hun familie of gemeenschap. Onze Maatschappelijk Werkers hebben zich enorm ingespannen om ervoor te zorgen dat veel kinderen opnieuw konden worden geïntegreerd in een veilige en stimulerende omgeving. Daarnaast ondersteunen zij deze kinderen totdat ze onafhankelijke en zelfverzekerde volwassenen zijn. 


Tegenwoordig is COLT in staat om kinderen en hun families op verschillende gebieden te ondersteunen dankzij gepassioneerd en
toegewijd personeel en de voortdurende steun en het vertrouwen van sponsors en vrijwilligers. 

 

Om essentiële ondersteuning te kunnen blijven bieden aan de gezinnen die dit het meest nodig hebben, heeft COLT uw hulp nodig.

sponsorship form (yet to be inserted)

Maandelijkse sponsoring

Wilt u ons graag op maandelijkse basis sponsoren? Dat kan! We hebben het u iets makkelijker gemaakt met een aantal verschillende pakketten samengesteld.

  1. Klaslokaal sponsor

  2. Zorg sponsor

  3. Sport sponsor

  4. Groene sponsor

  5. Dagopvang sponsor

  6. Herintegratie sponsor

  7. Dagelijkse zaken sponsor

Het streefbedrag is €30 per maand. U bent echter vrij om een bedrag te kiezen. Vul het hiernaast in op het formulier. Alle beetjes helpen!

Word lid van de Club of 100

COLT is ook op zoek naar 100 leden voor de Club van 100. Alle leden doneren 1x per jaar 100 euro (of meer) aan COLT. De donaties worden ingezet voor de ontwikkeling van kinderen en hun families. Kom jij erbij? Je kunt alleen lid worden, maar ook samen met je sportteam, klasgenoten of collega's. Meer weten? Lees verder of download de flyer.

Direct aanmelden voor de Club van 100? Vul het aanmeldformulier in.

sponsor_nl.JPG

Word donateur

Maandelijkse donaties zijn essentieel om de continuïteit van COLT te waarborgen. Door een vaste maandelijkse bijdrage geef je kinderen en hun families een kans op een beter bestaan. Vanaf 5 euro per maand zorg je ervoor dat een kind genoeg te eten heeft. Meer weten? Download de flyer

 

Direct doneren? Dat kan via je PayPal account of creditcard. 

Een kleine eenmalige donatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om een eenmalige gift te doen op onze COLT rekening. Doneer via de button rechtsboven (via PayPal) of maak een bedrag over rekeningnummer NL81 RABO 0120 024 942 t.n.v. COLT Cambodja. BIC code RABONL2U

*COLT is een ANBI stichting waardoor uw maandelijkse donatie aftrekbaar is van de belasting.

Sponsoren BEDANKT

De steun van sponsoren is onmisbaar om alle activiteiten te kunnen blijven uitvoeren. Onderstaande sponsoren hebben ons door de jaren heen op verschillende manieren ondersteund. Dankzij hun support, en de steun van vele anderen, kon COLT activiteiten ontwikkelen en ons belangrijke werk voortzetten. 

GG Badge.png

Newsletter

  • Would you like to receive our newsletter? Leave your email address below.

Follow us on Facebook

Click the "Donate" button to donate online. This donation is made via PayPal. After the donation has been submitted, you will automatically be redirected to the COLT website.

Bank account: 1200.24.942

IBAN: NL81RABO 0120 0249 42

BIC: RABONL2U

RSIN nummer 815489894