top of page

Sponsor COLT

Waar COLT in 2005 oorspronkelijk begon als kinderopvang, hebben wij nu een nieuwe aanpak omarmd waarbij kinderen worden ondersteund binnen hun familie of gemeenschap. Onze Maatschappelijk Werkers hebben zich enorm ingespannen om ervoor te zorgen dat veel kinderen opnieuw konden worden geïntegreerd in een veilige en stimulerende omgeving. Daarnaast ondersteunen zij deze kinderen totdat ze onafhankelijke en zelfverzekerde volwassenen zijn. 


Tegenwoordig is COLT in staat om kinderen en hun families op verschillende gebieden te ondersteunen dankzij gepassioneerd en
toegewijd personeel en de voortdurende steun en het vertrouwen van sponsors en vrijwilligers. 

 

Om essentiële ondersteuning te kunnen blijven bieden aan de gezinnen die dit het meest nodig hebben, heeft COLT uw hulp nodig.

Ik doe mee!

arrow&v
Select an option

Maandelijkse sponsoring

Wilt u ons graag op maandelijkse basis sponsoren? Dat kan! We hebben het u iets makkelijker gemaakt met een aantal verschillende pakketten samengesteld.

  1. Klaslokaal sponsor

  2. Thuiszorg sponsor

  3. Sport sponsor

  4. Groene sponsor

  5. Dagopvang sponsor

  6. Herintegratie sponsor

  7. Dagelijkse zaken sponsor

Het streefbedrag is €30 per maand. U bent echter vrij om een bedrag te kiezen. Vul het hiernaast in op het formulier. Alle beetjes helpen!

Disclaimer: de automatische incasso loopt tot wederopzegging en kan worden doorgegeven op info@colt-cambodja.org

Word lid van de Club of 100

COLT is ook op zoek naar 100 leden voor de Club van 100. Alle leden doneren 1x per jaar 100 euro (of meer) aan COLT. De donaties worden ingezet voor de ontwikkeling van kinderen en hun families.

 

Kom jij erbij? Je kunt alleen lid worden, maar ook samen met je sportteam, klasgenoten of collega's. Meer weten? Lees verder en meld je aan, of download de flyer.

 
sponsor_nl.JPG

Een eenmalige donatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om een eenmalige gift te doen op onze COLT rekening. Direct doneren? Dat kan via je PayPal account of creditcard, of maak een bedrag over rekeningnummer 

NL81 RABO 0120 024 942 t.n.v. COLT Cambodja. BIC code RABONL2U​

*COLT is een ANBI stichting waardoor uw maandelijkse donatie aftrekbaar is van de belasting.

Sponsoren BEDANKT

De steun van sponsoren is onmisbaar om alle activiteiten te kunnen blijven uitvoeren. Onderstaande sponsoren hebben ons door de jaren heen op verschillende manieren ondersteund. Dankzij hun support, en de steun van vele anderen, kon COLT activiteiten ontwikkelen en ons belangrijke werk voortzetten. 

Youth Academy.jpg
Gymnasium.png
Achmea.png
ASN Bank.png
Wilde ganzen.jpg
Rabobank.jpg
GG Badge.png
bottom of page