Sport en Spel

Sporten is niet alleen leuk, het is ook een manier om te leren samenwerken en gezond te blijven. Op het terrein van COLT hebben we een sportveld waar kinderen vrijuit mogen sporten en spelen. COLT is gevestigd in een onderontwikkeld gebied. Het community centrum is de enige plek in de buurt waar kinderen op een veilige manier kunnen samenkomen en spelen. Onder toezicht van het lokale personeel en vrijwilligers maken dagelijks tussen de 30 en 60 kinderen gebruik van het sportveld. De oudere kinderen van COLT geven sportlessen aan de buurtkinderen. Ze leren omgaan met meer verantwoordelijkheden en zijn zo een voorbeeld voor de kleintjes. 

Voetbal is populair

Niet alleen de jongens zijn dol op voetbal, ook de meiden trappen fanatiek een balletje mee. Met zoveel enthousiasme kan een echt voetbalteam natuurlijk niet ontbreken. Onze partner Indochina Starfish Foundation organiseert twee keer per week een voetbaltraining voor kinderen uit de gemeenschap. Op zondag neemt COLT met drie gemeenschapsteams deel aan de AFA-ISF Youth League voetbalcompetitie. Daarnaast organiseert de lokale voetbalclub PP Crown FC regelmatig competities en toernooien alleen voor meiden. 

Newsletter / Nieuwsbrief

  • Möchten Sie unseren Newsletter erhalten? – dann hinterlassen Sie uns Ihre E-Mail-Adresse.

Klicken Sie auf den Button „Spenden“ um online zu spenden. Diese Spende erfolgt über PayPal. Nach der Spendenabgabe werden Sie automatisch wieder auf die Seite von COLT zurückgeleitet.

Kontonummer 1200.24.942

IBAN: NL81RABO 0120 0249 42

BIC: RABONL2U

Folgen Sie uns in den sozialen Netzwerken

RSIN nummer 815489894