HAND in HAND sponsorloop

Written by on Oct. 8, 2012 .

Hand in Hand sponsorloop blog


De kinderen van COLT komen in actie! Samen met kinderen vanuit twee andere organisaties gaan ze meedoen aan de 3km loop tijdens de Internationale Halve Marathon van Siem Reap op 2 december a.s. Daarvoor zoeken zij zoveel mogelijk sponsoren om op deze manier geld in te zamelen voor de drie organisaties (COLT, TEK VELL en CABDICO). De opbrengst zal worden verdeeld over de drie organisaties.

Het bijzondere aan dit prachtige event is dat kinderen van COLT en TEK VELL de kinderen van CABDICO, die allemaal een lichamelijke beperking hebben, gaan helpen om de 3km te volbrengen. Op deze manier willen we zo meer aandacht vragen voor kindereSamphors helpt meen met een lichamelijke beperking.

Tien kinderen van COLT zijn in september voor een week in Siem Reap geweest waar ze bij beide organisaties vrijwilligerswerk hebben gedaan. Bij TEK VELL kindertehuis hebben ze Engelse les gegeven en bij CABDICO hebben ze de maatschappelijk medewerksters geholpen bij het bezoeken va n de kinderen met een lichamelijke beperking. Een enorm leuke en leerzame week.

Daarna is het idee ontstaan om samen met de kinderen uit deze drie bijzondere organisaties de sponsorloop te gaan lopen onder het motto “Hand in Hand”. Over dit bijzondere project kunt u alles lezen in de speciale nieuwsbrief die we hebben gemaakt. Klik hier voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief_hand-in-hand_sponsorloop_2012.pdf

Voor het laatste nieuws over Hand-In-Hand, volg ons blog:

www.handinhandforcambodia.blog.com

 of bekijk onze Facebook pagina:

Cambodian Organization for Learning and Training

 

Looptraining Looptraining  Looptraining

De kinderen van COLT zijn inmiddels gestart met de looptrainingen. Tien jongens gaan samen met Wilco, Noach en Andre Ruys de 10 km lopen. Op 7 oktober was er wel een hele speciale training, die werd namelijk gegeven door de beste hardloper uit Cambodja. Die speciaal voor onze kinderen geheel gratis een training verzorgde, een prachtige ervaring voor onze kinderen die nu extra gemotiveerd zijn om straks in december te gaan lopen in Siem Reap!

 U kunt sponsoren door middel van het overmaken van een mooi bedrag onder vermelding van Hand in Hand naar het volgende rekeningnummer;


COLT Cambodja

rekeningnummer 1200.24.942 (Rabobank)

o.v.v.: Hand in HandHand in Hand


Enorm bedankt namens alle kinderen van,

-    COLT

-        TEK VELL

-        CABDICO

  & Aga, Frida, Kinga, Nimol, Noach en Wilco

Hand in Hand sponsorloop projectgroep

meer informatie: frida@colt-cambodia.org


 

Back to news